9502_preview-4

Takk for at du besøker nettsiden min.

Jeg maler for det meste abstrakt og finner mye inspirasjon i naturen og i materialer som stein, mur og tre. Når disse brytes ned, skapes de vakreste strukturer og fargespill. Jeg forsøker å videreføre noe av dette uttrykket ved bruk av akryl, olje, beis og ulike skrapeteknikker. Prosessen er intuitiv, bildene er bygd opp av flere lag og tar ofte lang tid å ferdigstille. 

Jeg er utdannet grafisk designer fra Kent Institute of Art & Design i England. Jeg jobber til daglig som designer, og maler så mye jeg kan. I løpet av studietiden var jeg på utveksling til Italia hvor jeg studerte Fine Art ved Accademia di Belle Arti i Milano. Senere har jeg bodd og jobbet tre år i Italia i tillegg til lengre opphold i ettertid. Jeg har også gått flere kurs og hatt utstillinger.

De fleste bildene er malt på 4 cm dype lerret og er enkle å henge rett på veggen. Jeg tar også imot bestilling på andre formater. Kom gjerne innom mitt atelier i Drøbak fra september 2019. Det er også mulig å låne med et bilde hjem for å "prøvehenge".

Kontakt meg på mail: marianne.spernes@gmail.com